• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
كارگاه ثبت و داوری اختراعات در ایران و خارج ازكشور برگزار می شود
کارشناس دفتر ثبت مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه در روزه با عنوان ثبت و داوری اختراعات در ایران و خارج ازکشور خبر داد.

سمیه بهرام زاده با اعلام این خبر گفت: کارگاه یاد شده به مدت دو روز ( چهار وپنجشنبه ) درتاریخ های 22 و 23 آبان ماه سالجاری با حضور سرکارخانم مهندس امین لو در سالن جلسات این معاونت واقع در طبقه دوم معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است:  مهلت ثبت نام در این کارگاه تا تاریخ دوشنبه مورخ 20 آبان ماه 1398 به نشانی: سامانه مدیریت کارگاه ها: Kargah. ajums.ac.ir می باشد.

واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی،پژوهشی و درمانی گلستان

V5.5.2.0